top of page

קרפ במילוי ממרח הקקאו שלנו

  • תמונת הסופר/ת: Sivan Steinfeld
    Sivan Steinfeld
  • 13 ביולי
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 13 ביולי

הקרפ, אחד המאכלים האהובים מצרפת, התחיל את דרכו בברטאן, חבל ארץ בצפון-מערב המדינה, שם אכלו אותו מלוח או מתוק, דקיק ועדין, מגולגל או מקופל, עם מילוי חם ונמס. עם השנים הפך הקרפ לאייקון קולינרי עולמי.


הגרסה שלנו שומרת על הדקיקות הקלאסית, עם תוספת של יוגורט שקדים טבעי שמעניק לו רכות, גמישות, ונגיעה של חמיצות עדינה.


המילוי: ממרח הקקאו של Tamiz, עשוי משקדים, אגוזי מקדמיה, סוכר קוקוס טבעי ונגיעה של וניל.

ללא שמנים מוקשים. ללא תוספות מיותרות.

קינוח מתוק, טבעי וכזה שהילדים פשוט אוהבים.



המתכון (8-10 קרפים):


  • 2 כפות קמח קוסמין

  • ½ כוס קורנפלור

  • 3 כפות סוכר קוקוס

  • ¼ כפית מלח

  • בקבוק שלם של משקה שקדים של Tamiz

  • בקבוק אחד של מים (פשוט ממלאים את בקבוק השקדים)

  • 2 כפות שמן זית



אופן ההכנה:


  1. מערבבים בנפרד את הרטובים והיבשים, ואז מאחדים לקערה אחת

  2. טורפים עד שאין גושים, ומשהים את הבלילה לנוח קצת במקרר

  3. מחממים מחבת, יוצקים שליש כוס בלילה בכל פעם, מסובבים ליצירת קרפ דק

  4. מחכים להופעת בועות, הופכים, ומבשלים עוד רגע


ממלאים בממרח הקקאו של Tamiz, ומוסיפים פרי עונתי.



 
 
bottom of page