top of page
  • תהילה צוהר איתם

סלט בולגרית שקדים ועגבניות

הוראות הכנה:

אופים את הבטטה בשלמותה בתנור

או הולכים על השיטה האהובה עליי ומכינה אותה במיקרו 🙂

מחוררים את הבטטה עם מזלג ומניחים במיקרו לכ 10 דקות עד שהבפנים רך.

מרוקנים את החלק הפנימי של הבטטה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה, מוסיפים את שאר רכיבי התחתית ולשים עד לקבלת בצק עביד.


מעבירים את הבצק למקרר ומכינים את המילוי

מוסיפים את כל רכיבי המילוי (פרט לתרד) לבלנדר מפעילים עד לקבלת בלילה חלקה,

מעבירים את הבלילה לקערה, קוצצים את התרד ומוסיפים לקערת המילוי... מערבבים היטב.


מדליקים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרפדים תבנית מאפינס עם מנג׳טים (כן כדאי, אם לא משתמשים אז כדאי לשמן).

יוצרים כדורים קטנים מתערובת הפירה, משטחים את הכדורים בידיים ומרפדים את התבנית

ממלאים כל מאפין במילוי.


מכניסים את התבנית לתנור לאפיה של 25-30 דקות

אפשר לאכול חם או קר 🙂


3 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page