top of page

סלט ירוקים ובלקנית

  • תמונת הסופר/ת: תהילה צוהר איתם
    תהילה צוהר איתם
  • 30 באוג׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 10 ביולי

עלים מהגינה, צנוניות, וגבינת בלקנית שקדים אחת מושלמת.


לפעמים כל מה שצריך זו קערה גדולה של ירוקים פריכים, כמה פרוסות של לחם חרוך, וגבינה אחת שעושה את כל ההבדל.

הגבינה הבלקנית של Tamiz, עם מרקם חצי קשה וטעם מלוח ונקי, משתלבת מושלם בין העלים בלי להתאמץ.



המרכיבים:


  • תערובת עלים ירוקים (חסה, רוקט, מנגולד עדין, עלי חרדל)

  • צנוניות צבעוניות פרוסות דק

  • עגבניות עסיסיות חתוכות לפלחים

  • מקלות גזר דקיקים

  • זיתי קלמטה

  • קוביות גבינה בלקנית טבעונית של תמיז

  • שמן זית כתית מעולה

  • מיץ מחצי לימון

  • מלח ים גס ופלפל שחור גרוס

  • לחם כפרי חרוך עם שמן זית איכותי




ההכנה:

מערבבים את כל הירקות בקערה רחבה, מוסיפים את קוביות הגבינה, מתבלים ומגישים לצד הלחם החרוך.


למה אנחנו אוהבים את הגבינה הזו?


  • עשויה מ־60% שקדים

  • מרקם חצי קשה שמתאים בול לסלטים

  • טעם עדין, מלוח ומדויק

  • 100% טבעונית

  • ללא חומרים משמרים או תוספים מיותרים




ree

 
 
bottom of page